Reinventează Te

Îți spun toate astea pentru că eu experimentez în fiecare zi acest lucru. Sunt bine la muncă și asta mă face să fiu bine cu mine. Să muncesc cu plăcere și să am timp pentru toate activitățile. Să știu ce să prioritizez și când, să știu să cer prețul corect pe valoarea pe care o aduc și să profit mereu de oportunitățile din jurul meu. Nu am știut dintotdeauna să fac asta ci am învățat fiind ghidat de un expert. Dar cel mai important aspect este că mi-am dat voie să fiu ghidat și mi-am dat voie să învăț.

Acum poți face și tu asta într-un mod foarte simplu.
Dacă vrei să îți schimbi locul de muncă sau vrei ceva ce să se potrivească mai bine pe competențele tale sau pur și simplu vrei să încerci ceva nou într-un alt domeniu, acum ai posibilitatea să faci asta ghidat într-un program care să te susțină.

Noul Tău Job în 90 de Zile este programul dezvoltat și testat de către Raluca Culda. Rezultatele acestui program il face să fie unul de succes fiind și primul de acest gen din tară.

Ce o recomandă pe Raluca este foarte simplu. Experiența, profesionalismul și rezultatele înregistrate până acum. Cat despre cine este Raluca:

  • Systemic Coach – Expert în transformarea comportamentului uman
  • Creatoarea a unui program unicat în România: Noul tău job în 90 de zile
  • Fondatoarea a două branduri naționale
  • Peste 17 ani experiență că și expert în comportament uman în business
  • Peste 700 de ore de coaching individual
  • peste 3.000 de ore de training și consultanță
  • Peste 12.000 de interviuri
  • 8 certificări internaționale în domeniul ei de expertiză

Așa că eu îți recomand cu toată încrederea cursurile sau programele de coaching  pe care Raluca le are disponibile pe www.reinventeazate.ro 

Dacă nu te interesează nimic din toate astea atunci merită să arunci o privire pe reinventeazate.ro unde găseșți foarte multe detalii, testimoniale și alte lucruri de mare ajutor în cariera ta.

Dacă nici asta nu te ajută atunci poate recomanzi mai departe cursurile și programele de coaching și așa poate ajunge la cineva care chiar are nevoie de asta.

Eu nu pot decât să îți mulțumesc și să îți doresc succes în ceea ce faci.
Să ai rezultatele pe care ți le dorești și să îți fie bine la muncă pentru că așa o să îți fie bine în viață.

 

Leave a Comment

Scroll to Top