Educație financiară

In ultimii 8 ani de zile am sustinut workshopuri de educatie financiara pentru peste 12.000 de persoane din toate mediile, domeniile si categoriile sociale. Am sustinut parinti in procesul de educare financiara, antreprenori, freelanceri, soloprenori, angajati si foarte multi copii. Toti au invatat importanta educatiei financiare si care sunt pasii simpli si siguri pentru o viata sanatoasa financiar care sa iti ofere libertatea si bunastarea de care avem nevoie. Miile de ore dedicate studiului, zecile de carti citite si zecile de exemple personale testate si retestate au contribuit la rezultatele inregistrate de catre toti cei care au participat la workshopurile sustinute de catre mine.

Prin participarea la un curs de educatie financiara pentru parinti vei afla cum sa-ti organizezi finantele personale sau ale familiei, cum poti gestiona situatiile neprevazute, care sunt cele mai simple metode prin care sa economisesti pregatind pasul urmator si anume cel al investitiilor. Inveti cum sa gestionezi emotiile in legatura cu banii si foarte important aspect este cel legat de convingerile si comportamentele care ne gestioneaza in foarte mare masura viata financiara. De unde vin aceste comportamente, ce facem cu rusinea cand vine vorba de bani si cum gestionam fiecare intereactiune cu copilul in asa fel incat acesta sa creasca educat financiar.

Inveti cum viata financiara poate sa creasca atunci cand stii sa faci diferenta intre banii tai si banii firmei tale. Vei invata cum sa-ti organizez bugetul tau personal si cel al firmei tale, care forma de organizare legala ti se potriveste, cum gestionezi veniturile fixe si cele fuctuante in functie de contractele pe care le ai, stabiulirea pretului corect, stabilirea obiectivelor financiare, cum sa gestionezi relatia cu contabilitatea, planificarea pensiei si a asigurarilor de sanatate si multe alte aspecte care te pot face sa cresti activitatea.
Alte servicii
Training

Alături de noi ai parte de profesionisti concentrati pe rezultate.

Organizare Evenimente

Nu a fost niciodată mai simplu sa organizezi evenimente. Pașii sunt simpli si eficienți.

Consultanta

Sunt aici sa te susțin în demersurile tale de business, pentru echipa ta și pentru tine.

Productie Video

Cauți profesionistii care să-ți asigure producția video a evenimentului tau?

Scroll to Top