Ladita cu Bunatati

Lădița cu Bunătăți

Murături de toate felurile (castraveți murațigogoșari murațiconopidă murată, ardei iute muratsalată de zarzavat și picantă și dulce, gogonelevarză murată), o palincă de prună, un vin de casă și pungile cu carne de porc preparată în toate modurile posibile. De la cârnați afumați, carne la garnițăslănină afumată la slănină cu boia și usturoi și până la tobă și jumări. Și cum nu refuz niciodată nimic din ce primesc de la ei mei aproape de fiecare dată când ajung la Cluj sau la București împart din bunătățile pe care le primesc. Să revin la duminica cu pricina. Puneam în mașină lădiță după lădiță, pline cu borcane și cu pungi cu carne.

Am văzut că se tot adună și la un moment dat cand portbagajul era plin, le spun că ar fi foarte bine să facem Lădița cu Bunătăți că la câte sunt le putem vinde și așa se vor bucura mai multe personae de cât de bine și gustos pregătesc ei produsele. Am închis mașina și ne-am întors în casă pentru încă 10 minute timp care a fost suficient ca eu să le insuflu idea și ei să îmi răspundă direct “tu ocupă-te de promovare și vânzare că noi ne ocupăm să facem toate bunătățile pentru cât mai multă lume”.

Acum la 5 luni distanță avem peste 100 de lădițe livrate și 15 lădițe donate (am dezvoltat un obicei și la fiecare 10 lădițe comandate una o donăm către o familie cu mai puține posibilități).

La prima postare pe Facebook prietenii au răspuns prompt și au comandat să susțină ideea și de la susținere au ajuns la statutul de client fidel datorită gustului bunătăților. În tot acest timp am definitivat și www.laditacubunatati.ro unde regăsești toate produsele pe care ai mei le produc și unde urmează să avem alături de noi și alți producători locali din zonă pentru că și ei la rândul lor merită să își facă cunoscute produsele.

Tot ce gășiți pe www.laditacubunatati.ro este natural și pregătit după rețetă tradițională fară aditivi sau conservanți. Procesul de sterilizare se face prin fierbere în duns.

Cred cu toată inima în munca părinților părinții mei și vă pot garanta că gustul acestor bunătăți este unul pe care nu îl uiți curând și te îndrăgostești de el după prima îmbucătură. Tot ce se pune în lădiță este preparat “ca pentru noi” și nu o să renunțăm la acest aspect niciodată.

Așa că îți recomand să dai o tură pe www.laditacubunatati.ro și dacă îți place ceva de acolo nu ezita să comanzi. La comenzi de peste 250 de lei transportul, până la tine acasă, este gratuit. Și astfel susțineți o familie de producători locali care își pun sufletul în fiecare preparat.

Să știți că și un share ajută.

Eu vă mulțumesc și sunt recunoscător că pot să împărtășesc cu voi aceste momente care dau sens vieții unor oamenii pasionați, pricepuți și plini de recunoștință pentru munca lor.

 

Leave a Comment

Scroll to Top