Au si vai

Cei care în momentul în care intră în birou și după ce dau bună ziua încep: “nu știu voi, da eu abia aștept să se termine ziua. Nu știu ce am da așa rău am dormit azi noapte. Is rupt. Azi îi o zi de aia lungă și eu abia îmi țin ochii deschiși. Așa ceva…” Și spun asta în fiecare zi.

Cei care după pauza de masă au neaparat o intervenție de genu: “no, amu așa aș trage un pui de somn că’s rupt. Azi noapte nu m-am odihnit și parcă văd că nici la noapte nu dorm bine că cică’i lună plină și eu în nopți de genu mă foiesc încontinuu și nu dorm aproape deloc”. Și spun asta după fiecare pauză de masă.

Cei care atunci când pleacă de la birou după ce salută mai stau să spună: “zi faină în continuare. Eu abia aștept să ajung acasă că mi-o ajuns pe azi. Atâta am avut de lucru că dorm direct când ajung acasă. Mai rar zile ca asta. Plină și lungă. Ba am fost și rupt de oboseală după o noapte în care abia dacă am ațipit. Da sper să dorm bine la noapte și mâine să fiu fresh”. Și spun asta în fiecare zi când pleacă de la birou.

Cei care atunci când ajung acasă primul lucru pe care îl spun este: “is rupt. Așa zi, Doamne ferește. O grămadă de muncă și cum toată ziua am fost obosit, că nu am dormit azi noapte, o fost și mai greu. No, de astea nu prea am pățit. Să fiu așa de obosit…” Și spun asta în fiecare zi când ajung acasă.

Cei care, seara înainte de culcare….

 

Leave a Comment

Scroll to Top