Acum ori niciodată

Postezi zilnic story-uri cu ce mănânci și nu orice. Trebuie să ai grijă la meniul pe care l-a stabilit PT-ul pentru că altfel nu mai poate promite nimeni nimic. Bagi sute de lei în mâncare persoanlizată și când nu te vede nimeni rupi câte o Milka întreagă așa că nu se vede și dacă e doar una nu se pune. Începi să ieși în oraș serile să ai ce poștă pe insta să creșți numărul de follower-și și uite așa alte sute de lei zboară pe fiecare ieșeală. Da nimic nu mai contează. Orice like sau follow în plus te poate aduce cu un pas mai aproape de planul tău.

Te ți de plan cu sfințenie. Apropo de sfințenie mai mergi și pe la biserică din când în când să ceri ajutor. Ai nevoie de tot ajutorul posibil așa că te rogi și mai faci și cruci cu limba în gură înainte să intri în club sau pe ceva terasă șmecheră din centru.

E aprilie și ești aproape de corpul visat, Insta bubuie de follower-și, Tik-Tok-urile depășesc mii de vizualizări. Ești pe val și mai ai pasul final ca să te arajezi si tu că deja cei 33 de ani nu mai așteaptă după nimeni. Vorba imnului “acum ori niciodată”. Ai investit multe zeci de mii de lei și e cazul să înțelegi ce înseamnă investiția. Banii ăștia tre acum să producă. Să te poți bucura în liniște de vacanțe, yahturi, vilă cu piscină, mașini scumpe, băuturi fine și mult lux. Exact așa cum ai văzut tu la influencerița aia de a stârnit în tine această dorința nebună de realizare.

A venit iulie și Mamaia bubuie de muzică și e party non-stop. E punctul culminant. E momentul în care trebuie să reușești. Cazare la mare cu fetele, câteva mii de lei da e ok. Se împarte la 5 și iese chiar rezonabil.

Alte câteva sute de lei doar pentru șezlong. Nu poți sta la șezlong fără prosseco și frappe așa că alte sute de lei zboară zilnic. Dar tu ai ambiția și dorința de a realiza planul și ești acolo. Ești foarte aproape. Mai ai nevoie doar de un pas.

După câteva încercări ratate prin cluburi îți spui în gând “Doamne, fă o minune în seara asta. Peste două zile plec acasă și nu vreau să mă întorc pe bacheta din spate între celelalte două fete.” Cuvintele îți sunt ascultate și încă de la intrarea în club îl vezi. Cămașă albă, sticle de vin pe masă, pahar într-o mână, trabuc în alta, pantaloni scurți crem deasupra genunchilor, pantofi albi cu șosete scurte. Proaspăt tuns și cu barba aranjată.

Cum ai intrat te observă și ridică paharul în semn de salut. Zâmbești, faci 3 cruci cu limba în gură și mergi direct la el. Muzica e foarte tare și ca să auzi cum îl chemă te apleci peste umărul lui. Mirosul pare de parfum scump. Îți zâmbesc toate simțurile și inima tresare de bucurie. “asta e” îți spui în gând și accepți primul pahar de vin. Rămâi țintuită la masă lui.

Nu-ți mai scapă. L-ai analizat și e ce trebuie. Faci orice să nu mai ajungi pe bancheta din spate stând în traffic ore în șir.

Vezi răsăritul de la masa lui unde încă se petrece și zâmbetul nu-ți mai cade de pe buze. Ajungi în apartamentul închiriat de el. Adormi târziu în razele soarelui și în brațele lui bine lucrate la sală.

După câteva ore te trezește mirosul de cafea proaspătă și el te așteaptă în bucătărie.

Te ridici goală din pat și sari în brațele lui așteptând ca prima zi din restul vieții tale să înceapă.

E gata. Planul s-a încheiat. Poți termina cu investiția și de acum să aștepți că ea să producă.

Mai ai o zi de stat la mare și vrei să “trăiești din plin alături de el, alesul”. Postezi din ora în ora poze cu plaja, valurile, bronzul picioarelor și #feelingbleesd #lovemylife #feelingloved #liveharder #nopiannogain și multe citate motivaționale “nu reunța la visul tău”, ”când viața îți dă lămâi schimbă-le cu prosseco”.

La finele primei zile perfecte ținându-te în brațe și privind în ochii tăi satisfăcuți îți spune:

“Dragă, tu ești cu mașina venită la mare, că eu am venit cu gașca, cu trenul și tocmai ce am terminat toți banii luați credit pentru săptămâna asta nebună. Nu am cu ce să mă întorc și mă gândeam că poate mă lași și pe mine acasă la ai mei”

Leave a Comment

Scroll to Top